Wachttijden, aanmelding en eerste gesprek

Om u aan te melden kunt u contact opnemen met Cecile Henquet 06-10733555 of Lizy Decker 06-51674550. Het is niet mogelijk een whats-app bericht te sturen. Als we niet opnemen, spreek dan een bericht in. We reageren zo snel mogelijk. Eventuele e-mail correspondentie verloopt via een beveiligde e-mailverbinding (zorgmail of CRS).

Telefonisch eerste contact

In het telefoon gesprek vragen we u kort welke uw klachten zijn en wat we voor u kunnen betekenen.
Dit om te kunnen beoordelen of MBT-behandeling voor u de meest aangewezen hulpvorm is en of u bij ons aan het juiste adres bent. Zo ja, dan maken we een afspraak voor een eerste gesprek. Als we van mening zijn dat psychotherapie (op dit moment) voor u niet geschikt is of dat we niets voor u kunnen betekenen (bijvoorbeeld omdat we niet over de juiste expertise beschikken voor uw probleem) dan zullen we zo mogelijk met u meedenken over welke hulp meer aangewezen lijkt en waar u die zou kunnen krijgen.

Mocht u twijfelen of MBT-behandeling iets voor u is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we hierin met u kunnen meedenken.

Eerste (intake) gesprek

Naar het eerste gesprek vragen we u mee te nemen een :
– verwijzing van de huisarts waarin vermeld staat dat u verwezen wordt naar de specialistische GGZ met een inschatting van de huisarts wat de kern van uw problemen is. Ook moet hierop de AGB-code van de huisarts vermeld staan.
– identiteitsdocument
– inschrijving zorgverzekeraar (zorgpas)

Wachttijden
(22-09-2023)

Op dit moment hebben we ruimte voor nieuwe patiënten voor het MBT-programma voor jongvolwassenen (18-25 jaar).

Voor volwassenen geldt een aannamestop.

Reacties zijn gesloten.